ja mu gaz a on nic??????????dusi siÄ™ .... nie jedzie

Opis modelu audi 100.

Moderator: qslvr

Postprzez bongooo 25 maja 2009, o 16:43

ja mu gaz a on nic??????????dusi się .... nie jedzie, na żadnym biegu, jak puszczam gaz to tylko złapie trochę mocy i dalej się dusi, nie chce jechać, tak jak by coś było zapchane albo tak jak by się gaz skończył, ale to nie to.... sam się przełącza na paliwo, i też nie jedzie???? potem nie mogę go przełączyć na gaz, a potem znowu na paliwo, wariuje i miga kontrolka od gazu, a powinna się świecić, potem dwa razy się przełamał, odzyskał moc na 1 km i znowu to samo, itd..... nie wiem co jest grane????pomóżcie!!!!!!!!! odebrałem go dopiero od mechanika i wszystko jest ok(jeśli chodzi o sprawy mechaniczne, przepływomierz też ok)mówi że coś z gazem musi być(z centralką)...
potem zrobiłem postój na 10 min., poruszałem wtyczkami od komputera gazu wsiadłem i jak ręką odjął, nie wiem dlaczego, ale już mu w dupę nie dawałem. kumple mówią , że to przepływomierz....
poradźcie coś..... zdarzyło się tak komuś????
bongooo

Silnik: 2.0

Postprzez kuzaj555 16 cze 2009, o 15:51

miałem podobnie..delikatnie wchodził mi na obroty później sie dusił..ale przeanalizowałem układ dolotowy powietrza i miałem nieszczelność...dokładnie ta gumowa osłona nad filtrem powietrza objemka mi nie trzymała.założyłem i hulało :) może w tym problem.ja mam 2.0 5cylindrów 90r.może to od tego
kuzaj555

Silnik: 2.0

Powrót do Audi 100

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości